VELKOMMEN PÅ 17. ETAGE
Aften
SILO MENU
Rimmet kammulinger med muslingesauce & radise
–
Cavatelli med butternut & havesyre
–
Okse med celeriac & trøffelsauce
–
Blommer med mazarin & saltet mælkeis
Menu |625
Snacks
Saltede mandler & cashwnødder |50
Olives & umodne ferskner |50
Franske Gillardeau østers 1/6 stk. | 65/325
Friterede østers 1/6 stk. | 60/300
Rosé-rejer med citron & aioli 9 stk. |145
Caviar – White Sturgeon (15 g) med tilbehør |195
Sortfodsskinke |175
Confiterede duelår |85
Forretter
SILO’s Grønsalat med avocado, grapefrugt & vinaigrette |145
Svamperisotto med parmesan |185
Cavatelli med butternut & havesyre |185
Rimmet kammuslinger med muslingesauce & radise |195
Hummerravioli med piment d’espelette |225
Rørt tatar med kartoffelchips & salat |195
Foie gras terrine med svesker & brioche |235
Hovedretter
Hummer à la nage |425
Meuniere stegt søtunge med kartofler & smørsauce |375
Okse med selleri & trøffelsauce |375
SILOs Beef Wellington med mørkelsauce |655
( 2 pers.)
Side orders
Grønsalat med vinaigrette |55
Stegt selleri |55
Pommes allumettes |65
Dagens kartoffel |45
Cheese & dessert
5 oste med sprødt & sødt |145
Blommer med mazarin & saltet mælkeis |125
Profiteroles med vaniljeis & chokoladesauce |145
Petit fours |95
Jul
& Nytår
Spise
& Drikke
Møder
& selskaber