RESTAURANTEN

Velkommen til 17. etage. I restauranten sidder du enten mod

nord eller syd og med en udsigt som rækker langt.

SILO MENU

Rimmet laks med fennikel & sennep
Stegte jordskokker med havgus
Andebryst med rødbeder & marvsauce
Mandelkage med bagte æbler med svesker

Menu |595

A LA CARTE

FORRETTER

Grøn salat med grape, avocado & vinaigrette |125
Linguine med morkler & trøffel |195
Svamperisotto med parmesan |175
Stegte jordskokker med havgus |165
Rimmet laks med fennikel & sennep|185
King crab på sprød salat |295
Ceviche af Hamachi tun |185
Hummerravioli med piment d’espelette |225
Paté de Campagne|155
Foie gras terrine med svesker & brioche |225

HOVEDRETTER

Stegt helleflynder med kål & røget fiskesauce |325
Hummer à la nage |395
Andebryst med rødbeder & marvsauce |335

GODE TIL AT DELE

Meunierestegt søtunge |595
Côte de boeuf 650g med rødvinssauce |595
SILOs Beef Wellington med morkelsauce |595

TILBEHØR

Grøn salat med vinaigrette |55
Stegt kål & revet trøffel |85
Haricots verts |55 Pommes allumettes |55
Dagens kartoffel |45

SNACKS

Saltede mandler & cashewnødder |45
Oliven & umodne ferskner |45
Edamamebønner med salt & citron |55
4 stk. gougères med rogncreme |75
Franske østers med citron & vinaigrette:
– Fines de claire 1/6 stk. | 40/195
– Joséphine 1/6 stk. | 50/255
– Gillardeau 1/6 stk. | 55/285
– Friterede østers med spinat 1/6 stk. | 40/195
Rosé-rejer med citron & aioli 6/9 stk. | 95/135
Caviar – White Sturgeon (15 g) med tilbehør |195
Caviar – Oscietra (30 g) med tilbehør |445
Sortfodsskinke|155
Confiterede duelår |85

OST & SØDT

Danske/ franske (5 stk.) oste med sprødt & sødt |145
Crème brûlée |95
Mandelkage med bagte æbler med svesker |125
Profiteroles (3 stk.) med vaniljeis & chokoladesauce |125
SILOs fantastiske vaniljeis med chokoladesauce (go’ til 2) |155
SILOs chokoladedessert |155
Petit fours 3 stk.|75
SILOs hjemmelavede is:
Kokossorbet – Æblesorbet – Pistacie – Chokolade – Vaniljeis 2 el. 3 kugler |75 / 100

#