HISTORIE

 

Restaurant Silo kan opleves på 17.etage i The Silo, beliggende i Københavns tidligere industrihavn Nordhavnen.

Restaurantens ikoniske rammer sår jord allerede tilbage i 1962, hvor DLG siloen stod som Nordhavnens højeste kornsilo med det velkendte ‘HVA DRIKKER MØLR’-graffiti i en uforklarlig placering på bygningens facade, som mange år efterfølgende kunne skimtes fra S-toget på Nordhavn Station.

Flere årtier senere står The Silo’s kraftfuldhed, rå stålfacader og famøse graffiti fortsat som et ikonisk kendetegn med stor betydning for Nordhavns identitet. Hos Restaurant Silo er vi beærede over at være en del af dét, som gør Nordhavn til Nordhavn.

Og selvom graffitien ikke er i sit fulde flor længere, har vi heldigvis gemt den herinde, hvor du kan komme helt tæt på udsmykningen, imens du nyder en ‘Hva drikker Mølr’-cocktail i vores cocktailbar.

Restaurant Silo slog dørene op i 2017, hvor drømmen om at sætte rammerne for et sted, hvor alle kan komme op og opleve en usammenlignelig udsigt over København, skulle præge omgivelserne i restauranten. Et sted for alle – hvad end du vil drikke en cocktail, spise flere retters menu eller få en kop kaffe.

I Restaurant Silo er alle vores gæster stjerner. Så besøg 17.etage og oplev stjernerne tættere på himlen.

Velkommen til Restaurant Silo.