JOB I SILO

 

Hos Restaurant Silo er vi er altid på udkig efter smilende og serviceminded personale, hvad end du har tidligere erfaring fra restaurationsbranchen, er under uddannelse eller andet.

Vi er en stor familie bestående af kokke, tjenere, værtinder, bartendere og meget mere. Alle har hver deres identitet med særegnede personlighedstræk, men alle har vi det til fælles, at vi brænder for det vi laver hos Restaurant Silo. Nemlig at give vores gæster en uforglemmelig oplevelse i de højere luftlag.

Ønsker du at blive en del af vores team, så tag et kig på vores ledige stillinger eller send os en uopfordret ansøgning på jobisilo@restaurantsilo.dk.linux102.curanetserver.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 Vi søger fuldtidstjenere og deltidstjenere!

Findes der mon udlærte eller erfarne tjenere, som kunne tænke sig nye udfordringer på en af Københavns flotteste restauranter? Vi har travlt, og ser efter flere tjenere til vores unge og engagerede team. Du skal være en teamplayer, elske at yde god service og have et godt kendskab til mad og drikke.

Kan du svare ja til ovenstående, så kan vi tilbyde en fornuftig løn, god vagtplan og muligheder for en spændende hverdag i en international restaurant med Københavns mest fantastiske udsigt.

Er du interesseret, så send en mail til: jobisilo@restaurantsilo.dk.linux102.curanetserver.dk

Ledige stillinger

 

Tjenere og runnere